Categorii

Contact

Dacă niciuna dintre secțiunile paginii de Ajutor nu ți-a oferit un răspuns satisfăcător la întrebările tale, ori dacă vrei să ne trimiți o sugestie despre site, contactează-ne, aici.

GHID PRACTIC

Privind accesarea informației de interes public, Descarcă aici

Soluție oferită de Alaveteli

Acest site este realizat cu tehnologie Alaveteli, un program liber, specializat pentru solicitări de acces la informații de interes public. Alaveteli este gândit astfel încât să poată fi tradus în orice limbă, respectiv să fie adaptat pentru diferite varietăți naționale sau substanțiale ale legilor privind liberul acces la informații. Deocamdată, Alaveteli este utilizat în peste 20 de limbi, în 25 de jurisdicții (state naționale sau chiar Uniunea Europeană).

Dezvoltarea software-ului Alaveteli, prin intermediul mySociety, este sponsorizată și susținută de numeroase fundații și organizații caritabile interesate de promovarea transparenței în întreaga lume.

Dacă și tu dorești să configurezi un site bazat pe Alaveteli, te putem ajuta. Vei avea nevoie de câteva zile de muncă asiguă, până ce site-ul va fi cât-de-cât utilizabil, după care vei petrece cel puțin o oră pe săptămână asigurând moderarea și mentenanța (poate mai mult, dacă va fi un site foarte atractiv).

Citește mai multe pe site-ul Alaveteli, sau scrie-ne un email.

Schema de funcționare, pe scurt, arată așa: