Nu ştim dacă cel mai recent răspuns la această solicitare conţine informaţiile solicitate sau nu – » dacă ştii Viorica Purcel te rugăm autentifică-te şi permite accesul tuturor.

Cu privire la indemnizația de 16 mii de lei în urma Covid-19

Așteptăm ca Viorica Purcel să citească răspunsurile recente și să le actualizeze statusurile.

Către Ministerul Muncii și Protecției Sociale,

CERERE
Conform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, solicit următoarele informații de interes public:
Către Ministerul Muncii și Protecției Sociale,
CERERE
Conform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, solicit următoarele informații de interes public:
Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/.
Angajații din sectorul public, care s-au îmbolnăvit de Covid-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, până la data de 30 septembrie 2020, precum și personalul medical, infectat pe parcursul anilor 2021-2022, vor beneficia de o indemnizație unică de 16 mii de lei (800 de euro). Decizia respectivă a fost aprobată de Executiv, transmite MOLDPRES.
Potrivit Ministerului Finanțelor, vor beneficia de indemnizația unică 1311 persoane, majoritatea angajați medicali. În acest scop, din Fondul de intervenție al Guvernului vor fi alocate 20,9 milioane de lei.
Din această sumă, 10,2 mln de lei vor fi alocate Ministerului Sănătății pentru 635 de persoane; 3,2 mln de lei - Consiliului municipal Chișinău pentru 203 persoane; 880 de mii de lei - Consiliului raional Sângerei pentru 55 de persoane; 592 de mii de lei - Consiliului municipal Bălți pentru 37 de persoane, iar restul va fi distribuit altor autorități publice centrale și locale.
Până în prezent, 20378 de angajați au beneficiat de indemnizația unică de 16 mii de lei.
Ce și unde trebuie de prezentat pentru a primi îndemnizația dată pentru cei care s-au infectat la locul de muncă ???
Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate în format electronic.
Vă mulţumesc,

Viorica Purcel

Sănătate,Health,Здравоохранение

Secretariat Secreatriat, Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Bună ziua, mesajul Dvs. a fost recepționat.
Serviciul managementul documentelor Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Buna ziua, daca sinteti lucrator medical..adresativa la ministerul sanatatii, MMPS nu acorda indemnazatii pentru covid...

-----Исходное сообщение-----
От: Viorica Purcel <[FOI #859 email]>
Отправлено: joi, 28 septembrie 2023 08:27
Кому: solicitare de acces la informații cereri către Ministerul muncii <[Ministerul muncii email cerere]>
Тема: [SPAM] cerere Acces la informaţie - Cu privire la indemnizația de 16 mii de lei în urma Covid-19

Către Ministerul Muncii și Protecției Sociale, CEREREConform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, solicit următoarele informații de interes public:Către Ministerul Muncii și Protecției Sociale,CEREREConform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, solicit următoarele informații de interes public:Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Angajații din sectorul public, care s-au îmbolnăvit de Covid-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, până la data de 30 septembrie 2020, precum și personalul medical, infectat pe parcursul anilor 2021-2022, vor beneficia de o indemnizație unică de 16 mii de lei (800 de euro). Decizia respectivă a fost aprobată de Executiv, transmite MOLDPRES.Potrivit Ministerului Finanțelor, vor beneficia de indemnizația unică 1311 persoane, majoritatea angajați medicali. În acest scop, din Fondul de intervenție al Guvernului vor fi alocate 20,9 milioane de lei. Din această sumă, 10,2 mln de lei vor fi alocate Ministerului Sănătății pentru 635 de persoane; 3,2 mln de lei - Consiliului municipal Chișinău pentru 203 persoane; 880 de mii de lei - Consiliului raional Sângerei pentru 55 de persoane; 592 de mii de lei - Consiliului municipal Bălți pentru 37 de persoane, iar restul va fi distribuit altor autorități publice centrale și locale.Până în prezent, 20378 de angajați au beneficiat de indemnizația unică de 16 mii de lei.Ce și unde trebuie de prezentat pentru a primi îndemnizația dată pentru cei care s-au infectat la locul de muncă ??? Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate în format electronic.Vă mulţumesc, Viorica Purcel Sănătate,Health,Здравоохранение

-------------------------------------------------------------------

Vă rugăm să utilizaţi această adresă de email pentru toate răspunsurile la această solicitare.
[FOI #859 email]

Dacă este greșită adresa [Ministerul muncii email cerere] pentru o solicitare Acces la informaţie adresată către Ministerul Muncii și Protecției Sociale? Dacă da, vă rugăm să ne contactaţi utilizând acest formular :
https://www.vreauinfo.md/ro/change_reque...

Disclaimer: Acest mesaj şi orice răspuns primit sau trimis va fi publicat pe Internet. Politicile noastre privind confidenţialitatea:
https://www.vreauinfo.md/ro/help/officers

Rețineți că, în unele cazuri, publicarea cererilor și a răspunsurilor va fi amânată.

Dacă sunteți responsabil de Legea 982/2000 în cadrul instituției dumneavoastră și credeţi că serviciul furnizat de acest site este util, vă rugăm să-i solicitaţi departamentului IT din instituția dumneavoastră să creeze un link către noi, de la secțiunea pentru/despre informaţii publice a site-ului instituției dumneavoastră.

-------------------------------------------------------------------

Nu ştim dacă cel mai recent răspuns la această solicitare conţine informaţiile solicitate sau nu – » dacă ştii Viorica Purcel te rugăm autentifică-te şi permite accesul tuturor.