Către Pretorul sectrolui Rîșcani Chișinău,

CERERE
Conform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, solicit următoarele informații de interes public:
1. Legalitatea amplasarii barierelor de pe strada Albisoara 42.

Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate în format electronic.

Vă mulţumesc anticipat, Maxim

Către Pretorul sectrolui Rîșcani Chișinău,

Vă rugăm trimiteți aceasta persoanei care face verificări de solicitări de informații

Scriu pentru a solicita o verificare internă a Pretorul sectrolui Rîșcani Chișinău referitor la procesarea solicitării mele de informații 'Legalitate amplasare bariere'

Conform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, pe 19 Februarie 2019 am solicitat următoarea informație de interes public:
1.Sa mi se furnizeze un raspuns cu privire la legalitatea amplasarii barierelor de pe strada Albisoara 42 (daca sunt amplasate legal, delimiteaza accesul pe un sector privat, etc)
Pana la data de 15 martie 2019 nu am primit nici un raspuns.

O istorie completă a cererilor mele de acces la informații, precum și toată corespondența sunt accesibile pe Internet la adresa: https://www.vreauinfo.md/ro/request/lega...

Vă mulţumesc,
Maxim Gandraman

VreauInfo, Претор сектора Рышкань Кишинэу

1 прикрепление

Echipa VreauInfo оставили аннотацию ()

Răspunsul a fost obținut la solicitarea expediată în adresa Pretorului sectrolui Rîșcani, municipiul Chișinău din numele Asociației Juriștii pentru Drepturile Omului. În cazul în care o instituție nu răspunde la o solicitare expediată de utilizatorii platformei, Echipa VreauInfo va expedia o solicitare suplimentară în încercarea de a obține informațiile solicitate.