Ieșirea din țară a unei persoane

Solicitarea a fost parţial reuşită.

Către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră,

CERERE
Conform Legii nr. 982/2000 privind accesul la informație, solicit următoarele informații de interes public:

1. confirmarea sau infirmarea faptului că Mihail Cojocaru, judecător la Judecătoria Bălți, născut pe data de 12.02.1982 în Rusia, Iakutia, Mirnîi, Cerneşevski, a ieșit peste hotarele Republicii Moldova în perioada 28.10.2021 - 05.11.2021.

Materialele vor fi folosite în cadrul unei investigații jurnalistice.
Contăm pe receptivitatea dumneavoastră și așteptăm un răspuns cât de curând.

Dorim ca informaţiile solicitate să ne fie furnizate în format electronic.

Vă mulţumim,

Tamara Panco, reporter portal de știri nordnews.md.

IGPF, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră

Buna ziua, .

Buna ziua. E posibil de perfectat astfel de certificat. Cererile se depun la sediul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (mun. Chisinau str. Petricani 19), prin intermediul postei electronice( [adresă de email], in cazul detinerii de catre solicitant a semnaturii electronice avansate calificate) sau la reprezentantele diplomatice ( cu respectarea prevederilor Legii nr.242 din 24.09.2010 cu privire la taxele consulare). Informatia privind traversarea Frontierei de Stat se elibereaza pe o perioada ce nu depaseste 5 ani de la data parvenirii cererii.
La cererea depusa se anexeaza: copia buletinului de identitate, dovada achitarii tarifelor la serviciile prestate contra plata; in cazul in care cererea privind eliberarea informatiilor este depusa de reprezentantul titularului de drepturi/avocat, aceasta se completeaza si se semneaza de reprezentant/avocat cu anexarea copiilor buletinelor de identitate ale reprezentantului/legitimatiei de avocat si reprezentantului, copia procurii/mandatului avocatului, autentificate in modul corespunzator si care sa ateste dreptul de a solicita si primi informatii de la IGPF.
Extrasul din SII al PF este eliberat exclusiv :
a) solicitantului la prezentarea actului de identitate
b) reprezentantului solicitantului, cu prezentarea originalului procurii autentificate, in modul stabilit.
Informatii mai detaliate le puteti gasi accesind sait-ul oficial al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera al MAI RM.
O zi buna sa aveti.

--
Cu respect,
IGPF mailto:[adresă de email]